Energiahoito - Reiki - Kielo-Maria
144
page-template-default,page,page-id-144,page-child,parent-pageid-48,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
energiahoito

Energiahoito

ENERGIAHOITO – REIKI

 

Mitä on reiki?

 

Reiki on yksi energiahoitomuodoista. Reiki on energiaa ja toimii fysiikanlakien mukaisesti. Kuten sähköinsinöörille ovat tuttuja taajuuserot sähköverkossa. Suomen sähköverkon taajuus on 50Hz ja USA:n 60Hz. Tämän kohtaavat lisäksi matkustajat, ketkä kuljettavat esimerkiksi omaa fööniä tai muita sähkölaitteita mukanaan.

Myös kehomme kaikki solut värähtelevät eri taajuuksissa. Terveessä kehossa solut värähtelevät tasapainossa joka ilmenee hyvänä olona ja terveytenä. Kehontasapainoon vaikuttaa negatiivisesti esimerkiksi stressi joka on yleistä nykypäivänä.

Hoito auttaa palauttamaan luonnollisella tavalla Sinun kehosi ja mielesi tasapainon, sekä hoitaa kokonaisvaltaisesti. Kehomme reagoivat yksilöllisesti ja lähtötilanne on jokaisella erilainen. Tarvittavat hoitokerrat riippuvat edellisistä tekijöistä.

Reiki on erittäin vanha ja turvallinen hoitomuoto joka on kotoisin Japanista. Suomessa energiahoito ei kuulu vielä julkiseen terveydenhuoltoon, mutta monissa maissa näin on.

 

Kenelle

 

Reiki sopii kaikille. Mikäli se on Sinulle uusi hoitomuoto, suosittelen kokeilemaan sitä jolloin tiedät onko se Sinulle mieleinen.

Mikäli Sinulla on joitakin sairauksia, niistä on hyvä mainita hoitajalle.

Mihin energiahoidosta on apua:

edesauttaa rentoutumista
lievittää stressioireita
tukee kehoa kivun lievityksessä
tasapainottaa kehoa univaikeuksissa
tukee mielialaa
tukee paranemisprosessia
yleiseen hyvinvointiin
lievittää väsymystä

Useimmat asiakkaani tulevat rentouttamaan kehoa ja tyhjentämään mieltä kiireisen arjen keskellä. Urheilijat käyttävät hoitoa osana lihasten palautumista urheilusuorituksesta. Migreenistä kärsiessä voi kokeilla energiahoitoa hieronnan sijaan, mikäli hieronnasta aiheutuu lihassärkyjä.

Tutkimukset

Riittävän kattavia ja laadukkaita tutkimuksia on tehty vasta vähän. Näiden perusteella osataan kuitenkin jo sanoa että energiahoito rentouttaa kehoa, auttaa kehoa lievittämään kipua akuuteissa sekä kroonisissa tilanteissa, kohentaa mielialaa ja lievittää ahdistusta.