Ravintolisät - Kielo-Maria
153
page-template-default,page,page-id-153,page-child,parent-pageid-159,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
ravintolisat-osana-hyvinvointia

Ravintolisät osana hyvinvointia

RAVINTOLISÄT OSANA HYVINVOINTIA

 

Valmentajana tarkoituksenani on auttaa Sinua itseohjautuvuuteen, jolloin opit itse tunnistamaan mikä tukee Sinun hyvinvointiasi ja mikä ei.

Päivittäin tehdyt pienetkin harkitut valinnat ja järkevät muutokset voivat johtaa nopeaankin hyvinvointisi kohenemiseen, kun puuttuneita ravintoaineita aletaan saamaan lisää.

 

Ellet käytä runsaasti aikaa tuoreiden elintarvikkeiden hankintaan ja valmistamiseen, et luultavasti saa riittävää määrää vitamiineja ja kivennäisaineita pelkästä ruokavaliosta. Älä turhaan moiti itseäsi, maailma kulkee nopeaa vauhtia nykyisin. Käytän myös itse ravinnelisiä tukemaan omaa ja perheeni hyvinvointia, koska en kerkeäisi valmistamaan useita laadukkaita aterioita päivässä. Nautin mieluummin elämän muista iloista. Mikäli ruoka on intohimosi ja teet sen mielelläsi, hienoa!

Vitamiinit ja kivennäisaineet tukevat kaikkia terveydenpuolia, mukaan lukien aivojen ja mielen toiminnan. On siis tärkeää saada näitä koko kehon tarpeiden täyttämiseksi. Hyvä monivitamiini – ja kivennäisainelisäravinne on henkivakuutuksesi.

 

Mistä tiedät toimiiko ravintolisäsi? Säännöllisellä käytöllä huomaat eron hyvinvoinnissasi ja terveydessäsi. Hyvä ravintolisä antaa rakennuspalikoita kehollesi, tiesitkö että kehosi solut uusiutuvat? Koskaan ei ole myöhäistä tehdä muutoksia.

 

Esimerkkejä, joista voit mitata hyvinvointiasi: Sinulla ei ole enää sairaslomia töistä, iho-ongelmat helpottavat, herpes ja avonaiset huulet ovat historiaa, olet unohtanut ostaa suklaan – jonka ostat aina kauppareissulla, cokis ei olekaan enää mielessäsi joka päivä, treenatessa palautuminen on nopeampaa –saat tuloksia, vatsasi toimii moitteettomasti joka päivä, painonhallinta on helpompaa ilman mielitekoja, mielesi on kirkas, itsetuntosi on kohonnut, nukut laadukkaampaa unta, kipusi ovat helpottaneet ja jaksat yleisesti paremmin päivittäin. Nämä ovat tavoitteita joihin pyrin Sinun kanssasi. Mittarit toimivat myös henkilökohtaisessa elämässäni. Mikäli näissä on puutteita, on selvitettävä mikä vie kehoni epätasapainotilaan ja tuettava kehon toimintaa oikealla tavalla.

 

Markkinoilla on erilaatuisia ravinnelisiä. On esimerkiksi synteettisiä, luontaistuotteita ja luonnonmukaisia. Luotettava tuote on sellainen, josta saat kysyessäsi myös tiedon lähtömaasta ja vaikka pellon sijainnista sekä eettisyydestä. Ostatko aina halvimman tuotteen? Opettele vertailemaan laatua ja sisältöä – voit päästä pidemmän päälle halvemmalla.

 

Alkuun pääsee helpoiten asiantuntevan ravintovalmentajan kanssa. Ravintovalmentaja näkee Sinun kokonaistilanteesi ja osaa tältä pohjalta suositella parhaiten Sinun tilanteeseesi sopivia muutoksia. Säästät aikaa ja vältät mahdollisia turhautumisia.

Oletko itse hyvinvointialalla työskentelevä? Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää miten voit auttaa asiakkaitasi saamaan tuloksia ravinnelisillä!