Eteeriset öljyt - Kielo-Maria
78
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78,page-child,parent-pageid-159,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
eteeriset-oljyt-osana hyvinvointia

Eteeriset öljyt osana hyvinvointia

ETEERISET ÖLJYT OSANA HYVINVOINTIA

ETEERISET ÖLJYT

 

Eteeriset öljyt ovat lähtöisin kasveista. Kasveilla on erilaiset kemialliset koostumukset jonka vuoksi jokaisella kasvilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia pystymme hyödyntämään jokapäiväisessä hyvinvoinnissamme.

TILAA TÄSTÄ ALOITUSPAKKAUS >>
tilaa-eteerisia-oljyja

KÄYTTÖ

 

Tämän sivun tiedot perustuvat Young Living –eteerisiin öljyihin. Eteerisiä öljyjä voi käyttää kolmella eritavalla. Käyttötapa riippuu öljystä.

 

Aromaattisesti, sisään hengitellen
Paikallisesti iholle
Sisäisesti nielemällä

 

Euroopassa eteeriset öljyt ovat luokiteltu pääasiassa kosmetiikaksi. Sisäisesti käytettyjä eteerisiä öljyjä on vähemmän ja ne ovat merkitty erikseen Young Living –tuotteissa. Mikäli vierailet esimerkiksi USA:ssa, ovat samat öljyt luokiteltu ravintolisiksi.

 

Tarvitset vain pieniä määriä eteeristä öljyä kerralla. Öljyn päästessään verenkiertoon se reagoi kehontoimintaan nopeasti. Riippuen käyttötarkoituksesta, voit nähdä hyödyn heti tai pidemmällä käytöllä.

 

HYÖDYT

 

Jokainen ihminen on yksilöllinen. Kehon tasapainoon vaikuttavat tekijät ovat myös yksilöllisiä. Eteeristen öljyjen vaikutuksia on useita. Parhaiten saat hyödyn tutustumalla eteerisiin öljyihin ihmisen kautta, kenellä on jo kokemusta ja tietoa öljyjen eri vaikutuksista.

 

Eteeriset öljyt ovat koko perheeni käytössä. Käytän niitä myös esimerkiksi osana energiahoitoja ja mielen rentoutustekniikoita. Kerron mielelläni eteerisitä öljyistä ja niiden käytöstä lisää.