Minä valmentajana - Kielo-Maria
69
page-template-default,page,page-id-69,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

MINÄ

 

Vahvuuteni ovat terveydenhuoltoalan ammattilaisena sairauksien ja lääketieteellisen hoidon tunteminen. Arvioin terveydentilasi suhteessa valmennukseen ja ohjaan tarvittaessa tarkempaan seurantaan.

 

Itse olen jo nuorena kokenut terveyden menettämisen tunteen. Sain ravinnolla tehdyillä muutoksilla terveyteni takaisin. Terveys on kokonaisuus ravinnon lisäksi tarvittavaa lepoa ja henkistä hyvinvointia suhteessa oman elämän sisältöön.

 

Olen liikkunut koko elämäni ja kokeillut monet eri ruokavaliot. Tanssijana ymmärrän myös taiteilijoiden paineet ulkonäöstä. Ruokavalio on mahdollista olla terveellinen, helppo ja taiteilijaystävällinen. Liikunta tukee hyvinvointia ja urheilutavoitteita.

 

Äitinä olen toteuttanut omia neuvojani ja pitänyt itsestäni huolta. Äidin hyvinvointi kantautuu koko perheelle. Vanhempina myös opetamme lapsille miten itsestä pidetään huolta. Tunnen äitiyden aiheuttaman väsymyksen tunteen sekä hetkellisesti itsensä kadottamisen äitiyteen. Lapset edellä ajattelu ohjaa jokapäiväistä elämääni.

 

Mind Coaching –valmennusta olen käyttänyt terveydenhuollossa sekä akuuteissa tilanteissa, että terveyttä edistävässä toiminnassa. Myös ammattitulkin kanssa työskentely on tuttua.

 

Valmentajana arvostan tuntemusta itsestäsi, joka ohjaa valmennuksia. Jokainen valmennus on erilainen matka kohti jotakin erityistä. Nautin siitä että saan olla mukana matkallasi!

 

Yrittäjänä olen toiminut terveyden ja hyvinvoinnin parissa vuodesta 2012.

kielo-maria